Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

JxCat, ERC i CUP tomben una moció del PPC per denunciar el “boicot” de l’ANC a empreses “per motius ideològics”

ACN Barcelona.-JxCat, ERC i la CUP han tombat un punt de la moció presentada pel PPC que denunciava la campanya de l’ANC com una “acció de boicot a empreses catalanes […]

Avatar
Agències 27/06/2019

ACN Barcelona.-JxCat, ERC i la CUP han tombat un punt de la moció presentada pel PPC que denunciava la campanya de l’ANC com una “acció de boicot a empreses catalanes per motius ideològics”. Els comuns s’han abstingut en aquest punt mentre que Cs, PSC-Units i PPC hi han votat a favor. El text rebutjat també instava el Govern a emprendre totes les accions necessàries, incloses les judicials, per evitar “qualsevol acció de boicot”. En canvi, el Parlament ha aprovat un altre punt de la moció que insta el Govern a “abandonar decisions i discursos polítics que generen incertesa i inseguretat jurídica”. En aquest punt, JxCat, ERC i comuns s’hi han abstingut mentre que la resta hi ha votat a favor.

El text rebutjat apuntava que la campanya de l’ANC ha estat rebutjada per les principals organitzacions empresarials i sindicals i afegeix que “afecta l’activitat econòmica, repel·leix l’arribada de noves empreses, perjudica la creació d ‘ocupació i posa en risc milers de llocs de treball a Catalunya”. Altres punts de la moció sí que han estat aprovats com el que fa referència a la satisfacció per la inversió en el nou superordinador Marenostrum 5 o aprovar un pla per millorar la connectivitat als polígons industrials i el desplegament de la tecnologia 5g.