Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

Justícia inverteix 1,7 MEUR en reformes als jutjats d’Arenys de Mar

ACN Arenys de Mar.-El Departament de Justícia ha iniciat les obres de millora de l’edifici judicial d’Arenys de Mar (Maresme). Els treballs, amb un pressupost d’1.693.571 euros, serviran per adequar […]

Avatar
Agències 06/04/2021

ACN Arenys de Mar.-El Departament de Justícia ha iniciat les obres de millora de l’edifici judicial d’Arenys de Mar (Maresme). Els treballs, amb un pressupost d’1.693.571 euros, serviran per adequar diversos espais interiors de l’edifici. Entre les diferents actuacions, es renovarà la climatització i es revisarà el sistema de ventilació, mentre també està previst reforçar la seguretat a través de nous circuits tancats de televisió per controlar els accessos amb càmeres d’alta definició i reconeixement facial. Al mateix temps, s’adequarà el segon soterrani per acollir el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 8, que ampliarà els serveis dels set jutjats actuals. L’edifici judicial d’Arenys de Mar té més de 7.100 m2 i 6 plantes.

D’altra banda, les obres també preveuen millores al jutjat de guàrdia, com ara la construcció de nous lavabos i un nou taulell de control. També es faran obres per endreçar la circulació a tot l’edifici judicial, per tal que els treballadors i els usuaris es desplacin per vies i escales diferents.