Dimarts, 4 d'octubre de 2022 - Edició 1531
La República

Junts valida David Torrents com a secretari d’organització amb poc més del 60% dels vots emesos per la militància

ACN Barcelona – Junts ha validat David Torrents com a nou secretari d’organització després d’una segona votació on ha obtingut el suport de poc més del 60% dels militants que […]

Agències 16/06/2022

ACN Barcelona – Junts ha validat David Torrents com a nou secretari d’organització després d’una segona votació on ha obtingut el suport de poc més del 60% dels militants que han votat. Pròxim a Laura Borràs, la nova presidenta del partit, Torrents no va aconseguir els suports suficients en el congrés d’Argelers, d’acord amb el reglament intern de la formació. Tanmateix, el secretari general de Junts, Jordi Turull, va optar per tornar a sotmetre la seva candidatura a votació. Una consulta amb una participació encara més baixa que en l’anterior i que ha servit per donar el vistiplau, de forma conjunta a Torrents com a secretari d’organització, aixíu com a l’entrada d’Ester Vallès i Lluís Guinó a l’executiva del partit.

En un comunicat publicat aquest dijous, Turull diu que està satisfet amb el resultat perquè “demostra l’esperit unitari dels afiliats i afiliades de Junts”. També ha reiterat que l’aposta per Torrents com a secretari d’organització obeïa a “l’equilibri de l’acord de la candidatura unitària”.