Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Joan Dausà publica un nou EP amb una cançó que continua la història d’amor del ‘Jo Mai Mai’ 10 anys després

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El cantant Joan Dausà ha publicat aquest divendres un EP per celebrar els deu anys del ‘Jo Mai Mai’, de la mà de Promo Arts Music, amb dues cançons: ‘Judit’ que és la segona part del ‘Jo Mai Mai’ i se centra en la protagonista de la primera part, i una nova versió més pop de la popular tema. La producció ha estat responsabilitat de Santos & Fluren de Blind Records i Martí Maymó. Dausà comença aquest divendres la gira de celebració dels 10 anys del ‘Jo Mai Mai’ a les escales de la Catedral de Girona, en el marc del festival Strenes. Una gira que passarà pel Grec, Festival de Cap Roig o Andorra entre d’altres.

‘Jo Mai Mai’ s’ha convertit en una de les cançons més escoltades i populars de Joan Dausà. El cantant ha volgut homenatjar els deu anys del tema amb la publicació de la segona part del ‘Jo Mai Mai’, que porta per títol ‘Judit’. Que passaria si deu anys després vol quedar amb tu el teu amor platònic?, es pregunta la íntima i emotiva cançó. A més d’això, Dausà publica al mateix EP una nova versió de ‘Jo Mai Mai’ més pop.

Publicitat

La realitzadora Lyona ha estat la responsable dels dos videoclips. ‘Judit’ ha estat enregistrat al barri de Gràcia i compta amb la presència de Sara Espígul, Jan Cornet i Santi Ricart, els actors que van protagonitzar ‘Barcelona Nit d’Estiu’. El film de Dani de la Orden inspirat per la cançó.

<strong>Concerts</strong>

Dausà comença aquest divendres la gira de celebració dels 10 anys del ‘Jo Mai Mai’ en el marc del festival Strenes. Una gira que passarà pel Grec, Andorra, a Marratxí (Mallorca), al Canet Rock, Sons del Camí, el Festival de Cap Roig, Portalblau, al Festival Mont Sant Benet o Andorra entre d’altres.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió