Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Iván Morales adaptarà al cinema la seva obra teatral ‘Esmorza amb mi’

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Iván Morales portarà al cinema l’obra de teatre ‘Esmorza amb mi’, creada per l’actor barceloní i estrenada l’any 2018 a la Sala Beckett sota la seva direcció. Morales ha avançat a l’ACN que té previst començar el rodatge del que seria el seu primer llargmetratge com a director el proper trimestre. “Vaig començar fent cinema, dirigint curtmetratges amb menys de 20 anys i escrivint pel·lícules. Realment anava cap al cinema però va arribar pel mig el teatre i se’m va emportar”, diu a l’ACN el barceloní, content de retornar a l’audiovisual amb aquest projecte i també amb ‘Sushi’, el seu nou curt que s’acaba d’estrenar al festival D’A. ‘Esmorza amb mi’ és un text que planteja com tornar a creure i a fer néixer l’amor quan s’arriba a la maduresa.

Morales es declara “enamoradíssim” del cinema i de la seva capacitat “de potenciar talents”. “Ara és el moment, per a mi, de fer cinema”, expressava la setmana passada a propòsit de l’estrena al D’A del seu tercer curtmetratge, ‘Sushi’.

Publicitat

Amb aquest ànim l’actor, guionista i director teatral i de cinema avança que emprendrà properament l’adaptació i la direcció de ‘Esmorza amb mi’. Una peça estrenada l’any 2018 amb la seva companyia Los Montoya (pantalla & escena), hereva de l’antiga companyia Prisamata, formada per ell mateix i els també actors Anna Alarcón i Xavi Sáez (coprotagonista de l’obra teatral i de l’esmentat curt ‘Sushi’).

A l’obra ‘Esmorza amb mi’ Morales parlava de la quotidianitat des de l’optimisme i l’esperança que l’amor sempre pot renéixer malgrat l’edat i el pas dels anys. “De vegades l’ambició és només aquesta, senzillament esmorzar junts, més enllà de qualsevol somni grandiloqüent. Què estem disposats a fer i a sacrificar per no deixar d’esmorzar plegats?”, culminava la sinopsi de l’obra que ara arribarà a la gran pantalla.

La previsió és que el rodatge d”Esmorza amb mi’ arrenqui abans d’acabar l’any, amb la idea de tenir-lo a punt per participar en els principals festivals de cinema l’any 2024.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió