Divendres, 27 de gener de 2023 - Edició 1646
La República

Impulsar la formació professional i promocionar l’aeroport de Girona, entre els objectius de mandat del Govern

ACN Girona .-El Govern vol impulsar a la formació professional a les comarques gironines i definir una estratègia de promoció de l’aeroport de Girona, “prioritari per la recuperació”. Són dos […]

Agències 14/01/2022

ACN Girona .-El Govern vol impulsar a la formació professional a les comarques gironines i definir una estratègia de promoció de l’aeroport de Girona, “prioritari per la recuperació”. Són dos de la vintena d’objectius de mandat que s’ha marcat la Generalitat a la demarcació i que sumen més de 200 accions per la “reactivació econòmica i social”. Entre elles, desenvolupar el futur Campus de Salut amb el nou Trueta; implementar la transició energètica; impulsar infraestructures; potenciar les polítiques d’accés a l’habitatge o consolidar una estratègia transfronterera.

La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha presentat aquest divendres el document “de treball” que recull les propostes i ha assegurat que estan alineats amb les quatre transformacions anunciades: la democràtica, social, verda i feminista.