Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Imad Benhessou, amb un 9,90 a les PAU: “Ja tenia clar que volia fer Medicina i la pandèmia m’ha ajudat a refermar-me”

ACN Les Franqueses del Vallès.-Imad Benhessou és un dels set estudiants catalans que ha obtingut un 9,90 a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), la més alta a Catalunya. […]

Avatar
Agències 28/06/2021

ACN Les Franqueses del Vallès.-Imad Benhessou és un dels set estudiants catalans que ha obtingut un 9,90 a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), la més alta a Catalunya. És de les Franqueses del Vallès (Vallès Oriental) i el proper any vol cursar Medicina a la Universitat de Barcelona (UB). “Ja ho tenia clar i la pandèmia m’ha ajudat a refermar-me”, explica. Benhessou va més enllà i somia amb especialitzar-se en neurologia: “Seia un somni exercir”. El jove estudiant de les Franqueses diu que no esperava un èxit tan rotund, però a l’hora d’explicar el perquè d’aquesta fita no té cap dubte que la constància ha estat clau. “És el més important i més encara en aquests dos anys de pandèmia. És el que més m’ha beneficiat a la selectivitat”, explica.

Benhessou relata que fer feina cada dia permet construir una “base” que després es fa notar a l’hora d’afrontar els exàmens. Tot i la seguretat amb què afrontava les PAU, el jove de les Franqueses assegura que el 9,90 i, a més, ser una de les millors notes de Catalunya ha estat una “alegria sobtada”. “Ha estat molt inesperat però molt bonic”, afirma.L’estudiant afronta ara un estiu “per carregar piles” per afrontar la carrera, a partir del pròxim mes de setembre. En això no en té cap dubte. Farà Medicina i ho farà a la UB. “Fa molt que m’agrada i ara que ja sé que entraré ja puc dir que és un somni fet realitat”. Tot i que durant l’etapa d’ESO va tenir algun dubte, l’àmbit de les ciències sempre ha estat el seu preferit.En els dos darrers anys, a més, la irrupció de la pandèmia només ha fet que refermar la seva tesi. Quan acabi l’etapa universitària, detalla, espera poder aportar el seu granet de sorra al sistema sanitari. D’entre totes les branques de la medicina, la que més li crida l’atenció és la neurologia i espera poder-se especialitzar.Imad Benhessou, que fa dies que celebra el seu èxit a les PAU, ha tornat aquest dilluns a l’Institut Lauro de les Franqueses del Vallès, acompanyat dels seus pares, on l’equip directiu i els mestres que l’han tingut a l’aula durant els darrers cursos l’han rebut amb aplaudiments i abraçades.