Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

Illa defensa que Gay “connecta amb la idea d’una Catalunya que es vol retrobar amb si mateixa i amb Espanya”

ACN Barcelona.-El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha donat la benvinguda i ha fet un agraïment a Maria Eugènia Gay, que serà la pròxima delegada del govern espanyol a […]

Agències 15/01/2022

ACN Barcelona.-El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha donat la benvinguda i ha fet un agraïment a Maria Eugènia Gay, que serà la pròxima delegada del govern espanyol a Catalunya després que Teresa Cunillera anunciés divendres que plega. Illa ha destacat que Gay “connecta amb una idea de Catalunya que es vol retrobar amb si mateixa i que vol retrobar-se amb Espanya”. També amb “una idea del treball per la concòrdia, pel diàleg sincer, obert, franc i constructiu”. El líder dels socialistes catalans celebra que la fins ara degana del Col·legi d’Advocats de Barcelona accepti aquesta responsabilitat, i que el Consell de Ministres la nomeni dimarts. També ha destacat la tasca feta per Cunillera durant tres anys i mig: “Una feina magnífica i necessària”.

“Són dos exemples de dos servidores públiques, una mostra del talant i la manera de fer política del nostre partit”, ha afirmat Illa.El primer secretari del PSC ho ha dit en el discurs obert d’una reunió de la interparlamentària del partit aquest dissabte al matí a la seu de la formació.