Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Iceta insta el Govern a revisar el projecte de BCN World perquè pugui tirar endavant

ACN Tarragona.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha instat el Govern a revisar el projecte de BCN World perquè compleixi la normativa després que el Tribunal Superior de Justícia […]

Avatar
Agències 30/09/2020

ACN Tarragona.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha instat el Govern a revisar el projecte de BCN World perquè compleixi la normativa després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi tombat el pla director urbanístic que ordenava l’espai. Iceta ha demanat que es tramiti correctament el macrocomplex lúdic i hoteler complint “de forma molt estricta els requeriment ambientals i de seguretat” que emanen de la resolució judicial. Considera també que el Govern ha de “garantir que no hi ha aportació de diner públic” en un projecte que, d’altra banda, assegura que suposaria “inversió, llocs de treball i esperança” que suposaria per al territori.

“El Govern fa anys que no fa les coses bé en aquest terreny tot i comptar amb el nostre suport”, ha assegurat el dirigent socialista, tot apuntant que s’ha “perdut massa temps” en la materialització d’aquest projecte perquè l’executiu “no ha estat l’alçada” a l’hora de garantir-lo.