Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

Iberia invertirà en nous tallers a l’aeroport del Prat per incrementar la seva capacitat per fer manteniment d’avions

ACN Barcelona.-Iberia ha anunciat que adaptarà el seu hangar de l’aeroport del Prat i reforçarà la inversió en tallers de suport per incrementar la seva capacitat per fer manteniment d’avions. […]

Agències 11/06/2021

ACN Barcelona.-Iberia ha anunciat que adaptarà el seu hangar de l’aeroport del Prat i reforçarà la inversió en tallers de suport per incrementar la seva capacitat per fer manteniment d’avions. En una nota publicada aquest divendres, la companyia apunta que l’operació suposarà “un salt qualitatiu” per la divisió d’Iberia especialitzada en el manteniment d’aeronaus i permetrà incrementar el seu volum de negoci com a proveïdor de referència de serveis. L’aerolínia subratlla que la inversió –que no s’ha especificat- generarà ocupació “d’alta qualificació”, consolidarà l’aeroport de Barcelona com un gran ‘hub’ aeronàutic i contribuirà a una major reindustrialització de l’àrea d’influència de l’aeroport.

L’aposta d’Iberia per la seva divisió de manteniment es veurà impulsada per Vueling, la primera companyia del grup IAG i que concentra bona part de la seva operativa a la capital catalana. No obstant això, l’empresa també prestarà serveis de manteniment a la flota de curt i mig radi d’Iberia i a avions de llarg radi de tercers.Les tasques de revisió i manteniment es duran a terme a l’hangar Iberia Manteniment, situat a l’aeroport del Prat. Construït l’any 2010, disposa d’una superfície de 13.200 metres quadrats sobre una parcel·la de 24.000. Amb 40 metres d’altura i 200 metres de longitud, té capacitat per a quatre avions.