Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Iberia duplica l’oferta al pont aeri entre Barcelona i Madrid per “reactivar els viatges corporatius”

ACN Barcelona.-Iberia ha decidit duplicar l’oferta al pont aeri entre Barcelona i Madrid per ajudar a “reactivar els viatges corporatius”. L’aerolínia, que fins aquest dilluns operava 24 freqüències setmanals per […]

Avatar
Agències 16/11/2020

ACN Barcelona.-Iberia ha decidit duplicar l’oferta al pont aeri entre Barcelona i Madrid per ajudar a “reactivar els viatges corporatius”. L’aerolínia, que fins aquest dilluns operava 24 freqüències setmanals per les restriccions de la pandèmia, en farà a partir d’ara 42, amb una mitjana de set vols diaris per sentit. Malgrat això, encara no s’arribarà als nivells previs a la crisi de la covid-19. “Estem reconstruint poc a poc la nostra xarxa i posant l’accent en el pont aeri, per aconseguir entre tots que l’economia es revitalitzi garantint sempre les mesures de seguretat”, ha afirmat la directora comercial i de xarxa d’Iberia, María Jesús López Solás, en un comunicat.

Arran de la recuperació de vols, s’han oberts els espais habituals del pont aeri, com els mostradors exclusius dins de la terminal principal d’El Prat. Les portes d’embarcament són properes als controls de seguretat i, segons Iberia, es pot fer la facturació fins a 20 minuts abans del vol.