Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

Griffiths confirma que el model elèctric per Martorell serà el Cupra Raval

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El president de Seat, Wayne Griffiths, ha confirmat aquest dijous al saló Automobile que el nou cotxe petit del grup que fabricarà la planta de Martorell a partir del 2025 serà el Cupra Raval. El nom, que ja sonava fort en les últimes setmanes, confirma de nou l’aposta per impulsar la marca Barcelona al món. En un acte a la fira de l’automòbil, Griffiths ha reivindicat l’aposta del grup Wolkswagen per Cupra –la marca premium que ha impulsat a l’alça els últims resultats de Seat- i ha tornat a reclamar millores en les infraestructures per impulsar la mobilitat sostenible. De fet, Griffiths ha coincidit a l’acte amb diversos alcaldables de Barcelona, com Jaume Collboni (PSC), Xavier Trias (Junts) i Eva Parera (Valents).

“El Raval és una de les parts més sorprenents de Barcelona. I avui, estem orgullosos que el futur cotxe elèctric urbà de la marca porti el seu nom ir representi el seu esperit”, ha afirmat Griffiths. 

Publicitat

Segons el president de Seat i Cupra, el nou model pretén “exportar l’essència del Raval i seguir inspirant el món des de Barcelona”. Griffiths també ha dit que Cupra vol ser més que una marca de cotxes i que per això ja estan “parlant amb institucions i organitzacions del Raval per impulsar accions que ajudin els més joves” del barri. 

El nou cotxe Cupra Raval es produirà a la planta de Martorell, on el grup té previst invertir 3.000 milions d’euros per passar de la combustió a l’electrificació i fabricar automòbils elèctrics a partir del 2025. 

<strong>Mobilitat sostenible</strong>

Coincidint amb el dia que es donarà el tret de sortida oficial a la campanya electoral de les municipals, Griffiths ha defensat que cal una ciutat de Barcelona que aposti pels negocis, sigui segura i “cosmopolita”. 

En aquest sentit, ha remarcat que s’ha de treballar per a una “mobilitat sostenible” on el cotxe elèctric tingui un espai destacat. “El cotxe sostenible no és un problema, sinó part de la solució”, ha remarcat Griffiths. 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió