Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

Girona i Temporada Alta acullen 140 professionals del teatre en la trobada de la xarxa internacional d’arts escèniques

ACN Girona.-Girona i el festival Temporada Alta acullen 140 artistes de divuit països diferents entre el 25 i el 27 de novembre, amb motiu de la trobada de la xarxa […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Girona.-Girona i el festival Temporada Alta acullen 140 artistes de divuit països diferents entre el 25 i el 27 de novembre, amb motiu de la trobada de la xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies. Durant aquests tres dies, els assistents participaran en les activitats col·lectives de reflexió i debat, amb l’objectiu, també, de conèixer de primera mà les diferents propostes artístiques que es fan a les comarques gironines. Aquest dijous tindrà lloc la presentació del projecte a la Sala Miquel Diumé, i tot seguit, es durà a terme la recepció oficial a les persones integrants de l’IETM, al Saló de Descans del Teatre Municipal.

Durant l’esdeveniment, que ha estat batejat com “Tomorrow is here”, les persones participants es dividiran en grups de treball que aprofundiran en les possibilitats de nous sistemes de finançament i polítiques culturals, models d’internacionalització i oportunitats per a la innovació artística que brinden aquest nou paradigma. L’objecte és, doncs, el paper que juguen les arts vives en la societat postpandèmia i el poder que tenen per transformar el futur.A banda de les sessions de treball, durant l’esdeveniment tindran lloc dues presentacions de projectes de diferents disciplines de les arts escèniques. Les diferents iniciatives han estat escollides d’entre les rebudes en una convocatòria internacional segons la seva adequació als tres eixos de treball plantejats. Entre aquests projectes se’n troben quatre de catalans, un d’estatal, quatre d’europeus i un de nord-americà.