Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Generalitat i Ajuntament de Barcelona fan un minut de silenci per condemnar la violència masclista

ACN Barcelona.-Diversos representants de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona s’han reunit aquest dilluns a la Plaça de Sant Jaume en un minut de silenci per condemnar la […]

Agències 14/06/2021

ACN Barcelona.-Diversos representants de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona s’han reunit aquest dilluns a la Plaça de Sant Jaume en un minut de silenci per condemnar la violència masclista i homenatjar les dones i infants que en són víctimes. L’acte l’han encapçalat el president del Govern, Pere Aragonès, i el primer tinent d’alcaldia del consistori barceloní, Jaume Collboni. L’homenatge se celebra després que s’hagin conegut diversos casos de violència de gènere i vicària succeïts durant els darrers dies, com el de la troballa del cos d’una de les dues menors desaparegudes amb el seu pare a Tenerife, o l’assassinat de Rocío Caíz, de només disset anys, a mans de la seva exparella en un poble de Sevilla.

A l’acte també hi han assistit la Consellera de d’Igualtat i Feminismes, Tània Verge, i la regidora de Drets Socials, Justícia Social, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament, Laura Pérez, entre d’altres.