Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Garzón demana perdó pel “soroll” en la confluència de Sumar: “Ningú es mereix això”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El secretari general d’IU, Alberto Garzón, ha demanat perdó a la ciutadania aquest divendres pel “soroll” que ha generat la confluència de les diverses formacions en Sumar. Malgrat que ell mateix ha renunciat a formar part de les llistes per facilitar l’entesa entre IU i Sumar, i també que bona part d’aquest “soroll” és fruit de l’estira i arronsa entre Sumar i Podem, Garzón ha recordat que “ningú es mereix això”. “Des d’IU estem convençuts que es poden fer les coses d’una altra manera i molt millor”, conclou en un comunicat penjat a Twitter.

Al mateix escrit, Garzón certifica que IU i Sumar han assolit un acord –avançat fa dies- per concórrer a les eleccions del 23-J. Assegura que fruit d’aquest acord IU “tindrà diputats al grup parlamentari” i aquests “treballaran amb autonomia i coordinació” amb la resta del grup que conformi Sumar.

Publicitat

També ha recordat que la portaveu d’IU Sira Rego ha renunciat –com ell- a concórrer a les eleccions “per facilitar que hi hagi presència de companys d’altres territoris a les llistes”. Un “gest de generositat” que demostra “la filosofia de la nostra organització respecte al projecte col·lectiu”.

Per últim, Garzón ha afirmat que IU vol contribuir al fet que Sumar “pugui ser tan aviat com sigui possible un espai còmode perquè participi tant la ciutadania com les organitzacions” mitjançant “organismes democràtics, transparència i fraternitat”. En aquest sentit, alerta que “hi ha un llarg camí a recórrer en aquest punt”.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió