Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Finalitza el rodatge d”Uno para todos’, la nova pel·lícula de David Ilundain protagonitzada per David Verdaguer

ACN Barcelona.-La nova pel·lícula del director navarrès David Ilundain, ‘Uno para todos’, protagonitzada per David Verdaguer, ha finalitzat aquest dimarts el rodatge. Sis setmanes ha necessitat la producció per enllestir […]

Agències 08/08/2019

ACN Barcelona.-La nova pel·lícula del director navarrès David Ilundain, ‘Uno para todos’, protagonitzada per David Verdaguer, ha finalitzat aquest dimarts el rodatge. Sis setmanes ha necessitat la producció per enllestir una filmació feta en diverses localitzacions de Catalunya i l’Aragó, com Arenys de Munt (Maresme) i Casp, a la comarca del Baix Aragó. L’Aragó pren especial importància perquè els nens protagonistes han estat escollits entre milers de candidats de la comunitat en un càsting que ha durat mesos. Els més de 900 extres que hi apareixen són de Saragossa i de Casp. Amb guió de Valentina Viso (‘María y los demás’) i Coral Cruz (‘Incerta Glòria’), el repartiment el completen Clara Segura, Betsy Túrnez, Ana Labordeta i Patricia López Arnaiz.

Es tracta del segon llargmetratge d’Ilundain, en aquest cas una història de superació, després de l’èxit de crítica de la seva òpera prima ‘B de Bárcenas’. Un professor interí assumeix la feina de tutor de sisè de Primària en un poble completament desconegut per ell. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l’aula, topa amb un problema preocupant: cap dels seus companys vol que torni a classe. La producció és d’Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, Bolo Audiovisual, Uno para todos AIE i Amalur AIE.