Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Filmets crea un premi especial per al millor curt produït i realitzat durant el confinament

ACN Badalona.-El Filmets Badalona Film Festival comptarà en l’edició d’enguany que s’ha de celebrar entre el 16 i el 25 d’octubre amb un premi especial per al millor curt produït […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Badalona.-El Filmets Badalona Film Festival comptarà en l’edició d’enguany que s’ha de celebrar entre el 16 i el 25 d’octubre amb un premi especial per al millor curt produït i realitzat durant el confinament pel coronavirus. Podran optar al guardó tots els treballs realitzats amb els recursos tècnics i creatius disponibles al domicili on s’hagi passat el confinament. Així, tots els personatges que hi apareguin hauran d’haver passat plegats el període de quarantena i no podran incloure escenes rodades fora del domicili. Les pel·lícules participants es podran veure en una sessió oficial monogràfica i, a banda del premi especial, també podran optar a la resta de guardons, entre ells el premi a la millor pel·lícula dotat amb 5.000 euros.

Les pel·lícules que concorrin en aquesta secció hauran de seguir el procés de selecció que es segueix en qualsevol de les altres categories. En primer lloc totes les pel·lícules inscrites seran visionades pel Jurat de Selecció, el qual configurarà la Secció Oficial competitiva i, les més destacades d’aquestes, seran enviades al Jurat Internacional, que és l’encarregat de definir el palmarès.