Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

Figueres acollirà una fira transfronterera d’editorials independents

ACN Figueres .-Figueres acollirà el proper 15 de juliol una fira transfronterera d’editorials independents amb l’objectiu de “dinamitzar” el sector del llibre i la temporada turística a la ciutat. L’acte […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Figueres .-Figueres acollirà el proper 15 de juliol una fira transfronterera d’editorials independents amb l’objectiu de “dinamitzar” el sector del llibre i la temporada turística a la ciutat. L’acte es farà a la plaça Josep Pla hi participaran una dotzena d’editorials, entre les quals n’hi haurà de la Catalunya del Nord. Es tracta de la primera edició però els seus impulsors, Jenard Fèlix (Brau Edicions) i Jaume Torrent (Cal•lígraf) amb el suport de l’Ajuntament, s’han marcat l’objectiu de mantenir-la i potenciar-la. L’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, assegura que es tracta d’una “aposta per la cultura” i per “desestacionalitzar l’àmbit del llibre” perquè “no només es llegeixi durant el mes de Sant Jordi”.

La fira obrirà portes a les cinc de la tarda i s’allargarà fins a les 11 de la nit. A més, comptarà amb l’escriptor Joan Lluís Lluís com a pregoner.