Dilluns, 30 de gener de 2023 - Edició 1649
La República

Fernandéz Díaz anirà a judici per l’espionatge a Bárcenas

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre amb el cas Kitchen: “El juez procesa a la cúpula del PP en Interior por espiar a Bárcenas”. A sota: […]

Agències 30/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ obre amb el cas Kitchen: “El juez procesa a la cúpula del PP en Interior por espiar a Bárcenas”. A sota: “España ha recuperado ya casi todo el empleo perdido en la pandemia”. ‘El Periódico’ també dedica el titular més gran al cas Kitchen: “El jutge processa la cúpula d’Interior amb Rajoy”. Foto de portada per a Pere Aragonès i Jaume Giró a l’entorn del fons de l’ICF per a les fiances del Tribunal de Comptes: “Doble aval a l’aval”. ‘El Punt Avui’, sobre els avals de l’ICF per a les fiances al Tribunal de Comptes, que han rebut el vistiplau del Consell de Garanties Estatutàries: “Amb garanties”. Com a segon tema tria: “Fernández Díaz serà jutjat pel cas Kitchen”.

‘La Vanguardia’ obre portada amb l’embolic judicial del PP, l’excomissari Villarejo i l’extresorer Luís Bárcenas: “El jutge processa l’exministre Fernández Díaz i la seva cúpula per la Kitchen”. A sota, titular econòmic: “L’economia accelera i fins al juny crea 465.000 llocs de treball”.’La Razón’ destaca les relacions entre el principal partit del govern espanyol i el principal partit de l’oposició: “Sánchez y Casado empiezan las vacaciones sin romper el bloqueo”. A sota: “El juez archiva la causa contra Fainé y Brufau”.’Ara’ també tria com a tema principal la llum verda al moviment del Govern per cobrir les fiances al Tribunal de Comptes dels 34 ex alts càrrecs de l’executiu català: “El Consell de Garanties avala el fons de l’ICF per cobrir les fiances”. En un destacat inferior, l’activitat econòmica catalana: “L’atur segueix a la baixa i se situa a Catalunya en el 12,2%”.’ABC’ obre portada amb el cas ‘Kitchen’: “Cospedal, Brufau, Fainé, Repsol y CaixaBank, desimputados”. Fotografia central per a la pandèmia: “La inmunidad de rebaño no llegará en agosto”.I ‘El Mundo’, que també destaca com a tema principal el cas Kitchen: “Fernández Díaz y su cúpula en Interior, a juicio por el espionaje a Bárcenas”. Al costat: “Ayuso planta cara a Sánchez por el “chantaje” de los fondos”.