Dilluns, 25 de gener de 2021 - Edició 914
La República

Eva Baltasar publicarà el 10 de març ‘Mamut’, protagonitzada per “una dona arcaica atrapada en la vida moderna”

ACN Barcelona.-L’escriptora Eva Baltasar publicarà el 10 de març ‘Mamut’, una novel·la protagonitzada per “una dona arcaica atrapada en la vida moderna”. La novel·la, publicada per Club Editor, tancarà la […]

Avatar
Agències 11/01/2021

ACN Barcelona.-L’escriptora Eva Baltasar publicarà el 10 de març ‘Mamut’, una novel·la protagonitzada per “una dona arcaica atrapada en la vida moderna”. La novel·la, publicada per Club Editor, tancarà la trilogia que va començar amb ‘Permagel’ i va seguir amb ‘Boulder’. L’editorial ha publicat ja ‘Guàrdia’ i ‘Poemes’ de Nikos Kavadias i el seguiran ‘Cartes a l’Anna Murià’ de Mercè Rodoreda, el 3 de febrer, que recull 20 cartes de Rodoreda a l’única amiga amb qui va intimar gràcies a l’exili; ‘Aliment’ de Martí Sales, el 17 de febrer, i ‘Aquesta puta tan distingida’ de Juan Marsé, traduït al català per Martí Sales, el 24 de març.

Club Editor ha explicat que la protagonista de ‘Mamut’ d’Eva Baltasar és una dona arcaica atrapada en la vida moderna. El seu medi és la ciutat, on signa contractes per viure i vol tenir un fill i no es fa amb homes, i només desitja quan ovula. La protagonista de la novel·la canvia d’hàbitat i esdevé la mestressa d’un mas completament aïllat. Com explica Club Editor, hi ha el forestal, el pastor, gent que va a peu, la solitud i les bèsties que t’alimenten o t’amenacen i aprèn a viure sense intermediaris.

Relacionats