Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Esplugues de Llobregat impulsa el reciclatge de residus dels grans productors

ACN Esplugues de Llobregat.-L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha iniciat una campanya de recollida selectiva entre els grans productors de deixalles, principalment comerços incloent bars i restaurants. Dels aproximadament 1.300 establiments […]

Avatar
Agències 29/01/2020

ACN Esplugues de Llobregat.-L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha iniciat una campanya de recollida selectiva entre els grans productors de deixalles, principalment comerços incloent bars i restaurants. Dels aproximadament 1.300 establiments comercials de la ciutat, la primera fase de la campanya incidirà en els 400 que produeixen més residus. A aquests se’ls lliurarà una targeta identificativa que els permetrà fer servir els nous contenidors per al vidre, amb plataforma d’elevació i una gran entrada per poder llençar grans quantitats. La campanya ‘Els comerços guanyem en reciclatge’ té com a objectiu millorar tant la quantitat com la qualitat de la recollida, reduint els residus impropis, de manera que cada deixalla vagi al contenidor que li pertoca. Per aconseguir-ho, un equip d’informadors està visitant els establiments per ajudar a definir la millor manera d’implementar el nou sistema de recollida selectiva.

Amb l’objectiu de fer més eficient el reciclatge, l’Ajuntament està treballant per establir, a partir de l’1 de setembre, una taxa de recollida de residus per als comerços, amb bonificacions per als establiments que reciclin correctament, ja des del punt d’origen.