Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Espionatge massiu als dirigents independentistes

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El Punt Avui’ recull les investigacions que situen diversos líders independentistes com a víctimes del programari espia Pegasus: “Espiats”. Fotografia del […]

Agències 19/04/2022

ACN Barcelona – Titulars diversos als diaris d’aquest dimarts. ‘El Punt Avui’ recull les investigacions que situen diversos líders independentistes com a víctimes del programari espia Pegasus: “Espiats”. Fotografia del dia per al partit de futbol del FC Barcelona i el Cádiz CF.

També l”Ara’ es fa ressò del suposat espionatge al sobiranisme mitjançant el programari espia israelià Pegasus, que només poden comprar estats: “Espionatge massiu a l’independentisme”. El diari dedica espai a la guerra d’Ucraïna: “Rússia engega la seva ofensiva final al Donbass”.

 

‘La Razón’, en canvi, se centra en el PP: “Feijóo remitirá un plan a Sánchez de gran coalición en la sombra”. També a nivell andalús: “Moreno deshoja la margarita electoral entre el 19 o 26 de junio”.

 

‘El Mundo’ entrevista l’ex-primera ministra ucraïnesa Yulia Timoixenko: “La UE costea la guerra que Putin librará contra ella; es un suicidio”. “Feijóo agita al PSOE al proponer que gobierne quien más votos tenga”, diu també el rotatiu madrileny.

 

Ni rastre tampoc de l’espionatge a la portada de l’ABC, que duu una imatge de grans dimensions del president del govern espanyol, Pedro Sánchez: “Sánchez admite por fin que España crecerá menos de lo que el Gobierno había previsto”. El titular del dia, però, és per a una nova llei: “El Consejo de Estado censura la ley de Seguridad Nacional”.

 

‘El País’ és l’únic gran diari editat a Madrid que es fa ressò de l’espionatge contra l’independentisme: “Los cuatro últimos presidentes catalanes, espiados con Pegasus”. No obstant això, el titular de la portada és per a la fi de les mascaretes en interiors: “Las empresas, indecisas ante el fin del uso de la mascarilla”.