Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

ERC també proposa que es destinin les indemnitzacions dels diputats i dels senadors a la lluita contra la covid-19

ACN Madrid .-ERC també proposa que no s’abonin les als diputats i senadors les indemnitzacions per desplaçaments i que es destinin a la lluita contra el coronavirus. La formació ha […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Madrid .-ERC també proposa que no s’abonin les als diputats i senadors les indemnitzacions per desplaçaments i que es destinin a la lluita contra el coronavirus. La formació ha anunciat dimecres registraran una Proposició de Llei de modificació del reglament al Congrés per demanar que la cambra no pagui les anomenades dietes mentre duri l’estat d’alarma i el confinament. Al Senat, han presentat un escrit a la Mesa instant a la cambra alta que adopti les mesures necessàries per tal que els senadors i senadores no rebin la indemnització per províncies mentre duri la situació excepcional i “no puguin exercir la representació parlamentaria en plenes condicions de normalitat”.

La presidenta del Congrés, Meritxell Batet, ja va anunciar ahir que proposarà al Congrés destinar les despeses de desplaçament dels diputats a la lluita contra la covid-19 després de rebre diverses peticions i que algunes formacions es mostressin favorables a la mesura.