Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023
Edició 1772

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 02 de juny del 2023

ERC, Cs, els comuns i el PP no participaran en el debat de l’Hospitalet davant de la negativa de Marín a fer-ho

|

- Publicitat -

ACN L’Hospitalet de Llobregat – ERC, Cs, L’Hospitalet En Comú Podem i el PP han denunciat aquest dissabte la negativa de l’alcaldessa i candidata del PSC, Núria Marín, a participar en cap debat electoral amb motiu de les eleccions del 28-M. Han explicat que com és tradició, Espai de Ciutadania i Foment de la Informació Crítica (FIC) han organitzat un debat i tots els caps de llista han acceptat tret del PSC, que pretén delegar en un altre membre de la candidatura. És per això, que els altres partits han anunciat que no assistiran al debat. “Creiem que la incompareixença de l’actual alcaldessa de l’Hospitalet al debat vulnera el dret a la informació, el dret de la ciutadania a escoltar directament tots els candidats”, diuen en un comunicat conjunt.

En aquest sentit, denuncien la “negativa reincident” de Marín a participar en els debats electorals, que, al seu parer, “demostra la falta d’interès per rendir comptes de la seva acció de govern durant aquests quatre anys i, alhora, escenifica una actitud de superioritat cap a la resta de candidats que considerem inadmissible”.

Publicitat

Signen el comunicat el cap de llista d’ERC, Jaume Graells, el de Cs, Miguel García, el de l’Hospitalet En Comú Podem, Manuel Domínguez, i la del PP, Sonia Esplugas.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió