Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Empresa: “Expoquimia és fonamental per reactivar l’activitat firal i un sector com el químic”

ACN Barcelona.-Els salons Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas s’han inaugurat oficialment aquest dilluns a la tarda al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona al final d’una primera jornada amb […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-Els salons Expoquimia, Equiplast i Eurosurfas s’han inaugurat oficialment aquest dilluns a la tarda al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona al final d’una primera jornada amb notable afluència de públic. Fins al 17 de setembre, prop de 300 expositors que representen a més de 500 marques mostren al certamen les últimes novetats i productes de la indústria química, plàstica i de tractament de superfícies. “Expoquimia és fonamental per reactivar l’activitat firal i un sector tan important com és el químic a Catalunya”, ha assenyalat el secretari d’Empresa i Competitivitat, Albert Castellanos, que ha assistit a la inauguració en substitució del conseller Roger Torrent, baixa d’última hora en plena polèmica per la taula de diàleg.

“Els tres salons d’avui són els primers industrials propis de Fira de Barcelona després de la pandèmia. Cal agrair la feina dels professionals de la Fira per fer-ho possible, així com el compromís dels expositors”, ha continuat Castellanos. “Parlant amb ells he comprovat que l’activitat i el número de visitants és superior a l’esperat en aquest primer dia del saló. Per tant, esperem que això ajudi a fer un efecte bola de neu per recuperar l’activitat firal a Catalunya i reactivar un sector industrial clau com el químic”, ha apuntat el secretari general d’Empresa i Competitivitat, que ha estat acompanyat pel president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el president d’Expoquimia, Carles Navarro; el president d’Equiplast, Bernd Roegele; i el president d’Eurosurfas, Giampiero Cortinovis, entre d’altres autoritats.