Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Els visitants valoren per sobre del 8 els restaurants, allotjaments, platges i museus de Vilanova i la Geltrú

ACN Vilanova i la Geltrú.-Els visitants de Vilanova i la Geltrú dels últims dos anys han puntuat per sobre del 8 la seva satisfacció amb els restaurants, els allotjaments, les […]

Agències 10/03/2021

ACN Vilanova i la Geltrú.-Els visitants de Vilanova i la Geltrú dels últims dos anys han puntuat per sobre del 8 la seva satisfacció amb els restaurants, els allotjaments, les platges i els museus de la ciutat. És la nota calculada a l’Índex de Reputació En Línia (iRON) a partir de les impressions mostrades a internet. Les dades les han detallat aquest dimecres l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona arran d’un estudi fet per l’empresa Vivential Value. La millor nota, amb un 8,73 sobre 10, se l’enduen les platges, els museus, els espais urbans, els mercats i les activitats nàutiques. Pel que fa als allotjaments, la puntuació és del 8,45, mentre que els restaurants són valorats amb un 8,18. Els resultats s’han extret de 75.000 opinions a diferents portals web.

Durant la presentació de l’estudi, l’alcaldessa de Vilanova, Olga Arnau, ha destacat que la restauració i el comerç “són pilars de l’economia de la ciutat” i ha fet una crida a treballar per garantir-ne “la qualitat i l’excel·lència”. “Si hi guanyeu vosaltres, hi guanyem tots”, ha afirmat, adreçant-se a l’empresariat local.Al seu torn, el diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Juan Luís Ruiz, ha augurat que l’any 2021 serà “el de la vacunació i la recuperació econòmica” i ha subratllat que “el sector del turisme hi jugarà un paper important”.