Dijous, 29 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Els treballadors de Naturgy recapten més d’un milió d’euros per comprar equipament sanitari

ACN Barcelona.-Els treballadors de Naturgy, juntament amb una aportació de la mateixa companyia, han fet una donació d’1,1 MEUR a Creu Roja per contribuir a pal·liar la crisi del coronavirus […]

Avatar
Agències 14/04/2020

ACN Barcelona.-Els treballadors de Naturgy, juntament amb una aportació de la mateixa companyia, han fet una donació d’1,1 MEUR a Creu Roja per contribuir a pal·liar la crisi del coronavirus a l’Estat. La recaptació es destinarà íntegrament a l’adquisició d’equips de protecció individual i respiradors volumètrics amb material fungible per a diversos centres sanitaris d’Espanya, tal com ha informat l’empresa a través d’un comunicat. La col·laboració econòmica dels empleats, que el grup energètic ha duplicat, es donarà a través de la Fundació Naturgy. La donació forma part d’una iniciativa impulsada pels mateixos empleats que porta per nom “La teva idea suma”, que canalitza propostes d’actuació per fer front a l’emergència sanitària.

Dins aquesta iniciativa destaquen accions com la cessió de llits a l’hospital del Corredor de Henares de Coslada (Madrid) o la fabricació de viseres de protecció facial a través d’impressores 3D que s’estan lliurant a hospitals, residències de gent gran i a les forces de seguretat.Per altra banda, Naturgy ha llençat un paquet de mesures per als seus clients amb l’objectiu d’ajudar-los a gestionar l’impacte econòmic provocat per la covid-19. Segons l’empresa, més de 29.000 clients –domèstics, pimes i autònoms- s’han acollit a l’ajornament del pagament de factures. La companyia també proporciona energia gratis a 30 hotels medicalitzats, a més de l’hospital d’emergència d’Ifema, i ha realitzat 11.500 reparacions urgents des que es va decretar l’estat d’alarma.