Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Els treballadors de Caixabank convoquen quatre jornades d’aturades parcials i totals per a aquest mes

ACN Barcelona.-Els treballadors de Caixabank han convocat aturades parcials per a aquest dimecres i per al pròxim 7 de juny, i dues més de 24 hores per al 9 i […]

Agències 01/06/2021

ACN Barcelona.-Els treballadors de Caixabank han convocat aturades parcials per a aquest dimecres i per al pròxim 7 de juny, i dues més de 24 hores per al 9 i 14 de juny per protestar contra l’ERO presentat per la direcció de l’entitat i que afecta unes 8.300 persones a tot l’Estat. L’aturada d’aquest dimecres tindrà lloc durant mitja hora, entre onze del matí i dos quarts de dotze del migdia davant de cada oficina; la del dia 7 de juny s’allargarà mitja hora més –entre 11 del matí i 12 del migdia- i les dues següents durant tota la jornada, segons han informat fonts sindicals. Mentrestant, les negociacions entre l’entitat i els representants dels treballadors continuen aquest dimarts i es troben força “enrocades”, han explicat.

La setmana passada els sindicats de CaixaBank es van concentrar a les portes de l’hotel Melià situat a l’avinguda Sarrià de Barcelona, on se celebra una nova reunió per negociar l’ERO a l’entitat. Allà, més d’un centenar de treballadors van tallar la circulació de la via durant més d’una hora.Dies abans el 20 de maig, un miler de treballadors va tallar l’Avinguda Diagonal, davant la seu operativa del banc, per protestar també contra l’expedient i van llençar nombroses proclames contra el president del grup, José Ignacio Goirigolzarri, i el conseller delegat, Gonzalo Gortázar.