Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Els salons Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació s’ajornen fins al novembre

ACN Barcelona.-Els salons Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebraran finalment del 9 a l’11 de novembre i no al setembre, tal com estava previst inicialment. Segons ha informat […]

Avatar
Agències 28/07/2021

ACN Barcelona.-Els salons Bizbarcelona i el Saló de l’Ocupació se celebraran finalment del 9 a l’11 de novembre i no al setembre, tal com estava previst inicialment. Segons ha informat aquest dimecres Fira de Barcelona en un comunicat, el canvi es fa per trobar un “millor encaix en l’intens calendari firal de la propera tardor” i es mantindrà l’estructura i continguts amb l’objectiu de “contribuir a la reactivació econòmica impulsant els projectes d’emprenedoria, l’activitat de les empreses i l’ocupació”. Bizbacelona i el Saló de l’ocupació oferiran més de 100 conferències, 372 ponents i un centrar d’activitats confirmades fins ara.

Els dos esdeveniments estan organitzats per Fira de Barcelona i compten amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec i l’AMB.Bizbarcelona, esdeveniment enfocat a l’emprenedoria, les startups i les primes de la ciutat, se centrarà en quatre eixos: emprendre, creixement, start-ups & business innovation i talent. Per la seva banda, el Saló d’Ocupació oferirà assessorament a les persones que busquen feina o volen reorientar la seva trajectòria professional amb taules rodones, tallers, conferències o assessorament individualitat en diversos espais: (re)Orienta’t, (re)Descobreix el teu futur, Defensa, Emprendre, Prepara’t o Comparteix.