Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

Els Missioners Claretians posen en marxa un servei d’acollida i recerca de casos d’abusos a les seves escoles

ACN Barcelona.-Després que sortissin a la llum alguns possibles casos d’abusos sexuals a l’escola Claret de Barcelona, els Missioners Claretians de Catalunya han posat en marxa un Servei d’Acollida i […]

Avatar
Agències 15/04/2019

ACN Barcelona.-Després que sortissin a la llum alguns possibles casos d’abusos sexuals a l’escola Claret de Barcelona, els Missioners Claretians de Catalunya han posat en marxa un Servei d’Acollida i Recerca sobre possibles casos d’abusos que s’hagi produït a les escoles d’aquesta congregació. Xavier Puigdollers, advocat externa la institució, s’encarregarà d’aquest servei i de fer una recerca sobre els casos i atendre les possibles víctimes. El servei buscarà els fets contra la llibertat sexual que s’hagin pogut produir en els darrers 50 anys i atendrà tothom que s’hi vulgui dirigir. Així, a través d’aquest òrgan, es realitzarà un informe amb els fets i informacions recollides i amb les propostes de mesures per prendre.

L’informe, que es preveu que s’acabi aquest 2019, també proposarà l’atenció a oferir a les persones afectades i recollirà les mesures de prevenció vigents actualment que calgui millorar.