Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

Els comuns diuen que “no s’ha avançat” en la negociació dels comptes i critiquen que el Govern” no prioritza la salut”

ACN Barcelona – Els comuns sostenen que “no s’ha avançat” en la negociació dels comptes de la Generalitat i critiquen que el Govern “no prioritza la salut”. El partit s’ha […]

Agències 07/12/2022

ACN Barcelona – Els comuns sostenen que “no s’ha avançat” en la negociació dels comptes de la Generalitat i critiquen que el Govern “no prioritza la salut”. El partit s’ha reunit aquesta tarda amb l’executiu i, tot i “haver acostat posicions en alguns dels eixos”, lamenta que no s’han produït canvis significatius en altres. A través d’un comunicat, ECP afirma que s’han trobat posicions en comú, especialment en matèria de mobilitat i energia, però, en canvi, no hi ha hagut avenços “significatius” en salut i habitatge, dos àmbits “prioritaris per a la formació” sobre els quals – lamenten – el Govern encara “no ha concretat ni quantificat les propostes”.

La formació assenyala que amb el sistema sanitari saturat i una vaga del sector convocada per al gener “no s’entén que el Govern no consideri prioritari fer millores en la partida de salut dels pressupostos”. “I el mateix es pot dir sobre habitatge, un àmbit on cal fer un pas endavant per garantir-ne l’accés”, afirma en aquest mateix comunicat.

Per part d’En Comú Podem, han assistit a la reunió d’avui Joan Carles Gallego, Susanna Segovia, Marc Parés i Ximo Balaguer. Els equips negociadors s’han emplaçat a seguir parlant els propers dies.