Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

El Zoo de Barcelona enderrocarà l’Aquarama per construir-hi una reserva d’animals

ACN Barcelona – El Zoo de Barcelona enderrocarà l’Aquarama per construir-hi una reserva d’animals. Tal com ha avançat Betevé i ha confirmat l’ACN, els treballs començaran el mes de juny […]

Agències 29/03/2022

ACN Barcelona – El Zoo de Barcelona enderrocarà l’Aquarama per construir-hi una reserva d’animals. Tal com ha avançat Betevé i ha confirmat l’ACN, els treballs començaran el mes de juny i la inauguració està prevista pel 2023. Les noves instal·lacions tenen com a principal objectiu preservar la diversitat. La reserva estarà operativa de cara a principis de l’any que ve i servirà per acollir de forma temporal tot tipus d’espècies mentre s’estiguin fent reformes en altres instal·lacions del centre. L’Aquarama compta amb una superfície d’uns 3.000 metres quadrats, que es troben en desús des de fa uns anys. Prèviament es feia servir d’habitacle per dofins, foques i lleons marins.

Pel que fa al dofinari, que tampoc s’utilitza en l’actualitat, està previst que s’enderroqui en els pròxims tres o quatre anys, tot i que encara no s’ha concretat què s’hi farà.