Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 10 de juny del 2023

El vicepresident de la CE diu que la reforma de les pensions d’Escrivá “va en la bona direcció”

|

- Publicitat -

ACN Madrid – El vicepresident de la Comissió Europea i membre del PP europeu, Margaritis Schinas, ha afirmat que la reforma de les pensions del govern espanyol, avalada ahir dijous pel Congrés, “va en la bona direcció”. En una trobada informativa organitzada per Nueva Economia Fórum aquest divendres, Schinas ha dit que és el “moment oportú” de plantejar aquesta reforma, ja que hi ha “la sort” que es faci “en el marc del fons de recuperació”. El vicepresident de la CE ha remarcat que ara Brussel·les haurà de “contrastar-la”, però que “no és un secret que és una reforma que va en la bona direcció”.

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha defensat que Schinas no estava avalant la reforma del ministre de Seguretat Social, José Luis Escrivá, sinó que el que ha fet és reconèixer el fet que s’hagi presentat en el moment oportú.

Publicitat

“Ha vingut a dir que és necessari presentar-la”, ha dit. Feijóo ha insistit que “almenys de moment” la CE no ha donat el vistiplau definitiu a la reforma. “No es pronunciarà fins a l’estiu”, ha argumentat.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió