Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

El TSJC avala el nou accés al paratge de la Devesa a Manlleu a partir de l’expropiació d’un terreny

ACN Manlleu.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (JSJC) avala la legalitat de l’acord d’expropiació d’un terreny al paratge de la Devesa de Manlleu per garantir l’accés de vianants i […]

Avatar
Agències 14/07/2021

ACN Manlleu.-El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (JSJC) avala la legalitat de l’acord d’expropiació d’un terreny al paratge de la Devesa de Manlleu per garantir l’accés de vianants i trànsit rodat amb un nou accés. El consistori ha informat que ha rebut la notificació de la sentència que els dona la raó. D’aquesta manera, es resol el recurs d’apel·lació que havia interposat la propietat contra una primera sentència del Jutjat contenciós administratiu número 7 de Barcelona, que ja havia desestimat tots els arguments d’aquesta per oposar-se a l’expropiació dels terrenys.

Les dues resolucions obliguen la propietat a assumir les costes en interposar els recursos. Concretament, al pagament de 1.000 euros en la primera instància i a 2.000 euros més, en la segona. “Les decisions judicials confirmen la legalitat de l’expropiació dels terrenys i la plena titularitat pública dels mateixos de resultes d’aquesta”, segons destaca l’Ajuntament en un comunicat.En aquest sentit, ja s’han iniciat els treballs de delimitació del seu traçat, pavimentació i la instal·lació de càmeres de seguretat per evitar actes vandàlics. Es preveu que les obres durin un mes i que aquest nou accés públic al paratge de la Devesa estigui plenament operatiu per la Festa Major d’enguany.