Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

El Tiquet Confiança de Focus supera les 3.500 entrades venudes en tres setmanes

ACN Barcelona.-El nou Tiquet Confiança del grup Focus ha superat les 3.5000 entrades venudes en tres setmanes, després que es posés en marxa la iniciativa el passat 21 de maig. […]

Avatar
Agències 12/06/2020

ACN Barcelona.-El nou Tiquet Confiança del grup Focus ha superat les 3.5000 entrades venudes en tres setmanes, després que es posés en marxa la iniciativa el passat 21 de maig. Consisteix en un “abonament” de compra de 2, 3 o 4 entrades amb descompte, bescanviable per a localitats de qualsevol funció als teatres de Focus, Teatre Romea, La Villarroel, Teatre Goya i Teatre Condal, fins el desembre del 2021. En la primera setmana es van vendre 1.500 entrades. El Tiquet Confiança s’adquireix sense assignació d’espectacle, ja que els teatres encara no tenen una programació definitiva pel curs vinent. En un comunicat, ha explicat que estan a l’espera de decidir la data definitiva de la seva reobertura, tot i que manté la previsió de fer-ho al mes de setembre.

La compra anticipada de localitats es podrà bescanviar, arribat el moment, per qualsevol funció de qualsevol espectacle dels quatre teatres del grup. El Tiquet Confiança ofereix la compra de dues entrades a un preu de 40 euros, tres a 60 euros i quatre a 80 euros, vàlides fins que acabi el 2021. L’abonament inclou una copa de cava gratuïta per entrada abans de la funció.Cesar Martínez de Obregón, director general d’art i continguts de Focus valora molt positivament aquestes xifres que permeten “prendre la temperatura, que és molt bona, a la resposta del públic a la reobertura dels teatres”.