Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

El Teatre Tarragona estarà tancat dos mesos per substituir el fals sostre del vestíbul davant el risc de despreniment

ACN Tarragona.-El Teatre Tarragona estarà tancat durant dos mesos davant del risc de despreniment del fals sostre del vestíbul. Les obres, que tindran un cost d’uns 150.000 euros, consistiran a […]

Agències 10/06/2021

ACN Tarragona.-El Teatre Tarragona estarà tancat durant dos mesos davant del risc de despreniment del fals sostre del vestíbul. Les obres, que tindran un cost d’uns 150.000 euros, consistiran a substituir de manera immediata la totalitat del cel ras de l’espai principal d’accés a l’equipament per un altre de característiques equivalents. En la reunió de la comissió informativa de presidència d’aquest dijous s’ha presentat l’informe dels tècnics municipals que recull l’anàlisi de l’estudi extern, encarregat per l’Ajuntament fa uns mesos, i que va obligar a tancar el teatre la setmana passada.

Segons el document, el fals sostre del vestíbul és “actualment perillós” pel sistema de suspensió utilitzat i pel fet que “no està garantida la resistència dels ancoratges de suspensió”. L’equipament també es va haver de tancar en caure parcialment el fals sostre de la platea el febrer de 2019.