Diumenge, 29 de novembre de 2020 - Edició 857
La República

El sindicat Infermeres de Catalunya celebra la guarda de fills de treballadors essencials en cas de confinament

ACN Barcelona.-El sindicat Infermeres de Catalunya celebra que Educació contempli les escoles com espais de guarda i custòdia dels fills de treballadors essencials en cas d’un confinament. En un comunicat, […]

Avatar
Agències 04/09/2020

ACN Barcelona.-El sindicat Infermeres de Catalunya celebra que Educació contempli les escoles com espais de guarda i custòdia dels fills de treballadors essencials en cas d’un confinament. En un comunicat, recorden que el sindicat va plantejar-ho ja al març però llavors no van rebre cap resposta per part del Govern. Així, veuen amb bons ulls que amb el nou curs escolar sí que es contempli ara aquest recurs. “Permetrà que les infermeres i la resta de professionals de la salut i treballadores essencials puguin acudir a treballar amb la seguretat de que els seus fills i filles estan atesos a les escoles”, resa el comunicat.

Des del sindicat demanen també que l’obertura dels centres educatius es faci “amb total seguretat tant per a les nenes i nens com per al personal docent i de suport que hi haurà de treballar”. En aquest sentit recorden que el més “idoni” per assegurar el seguiment de la salut de les persones del centre és la figura de la infermera escolar, una opció que s’ha descartat des d’Educació.

Relacionats