Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

El síndic de Barcelona obre una actuació d’ofici per conèixer els plans contra l’assetjament a Parcs i Jardins

ACN Barcelona.-El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, ha anunciat aquest dijous l’obertura d’una actuació d’ofici per conèixer els plans de prevenció d’assetjament a l’Institut Municipal de Parcs i […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Barcelona.-El síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, ha anunciat aquest dijous l’obertura d’una actuació d’ofici per conèixer els plans de prevenció d’assetjament a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins. En un comunicat, la sindicatura exposa que ja fa dos anys que l’ens municipal va començar a implementar el Pla Intern d’Igualtat 2019-2022 i vol saber quina és la situació actual en aquest organisme pel que fa a la desigualtat i la discriminació per raons de sexe, així com identificar quines accions s’han dut a terme per a la prevenció de l’assetjament. Bondia també preguntarà per l’abordatge de les situacions d’assetjament denunciades per treballadores.

El síndic recorda que hi ha situacions viscudes per treballadores de Parcs i Jardins que judicialment han estat considerades d’assetjament laboral per raó de sexe i que arran d’aquestes conductes denunciades, l’ens on treballaven va intervenir per detectar situacions que propiciaven la desigualtat i la discriminació. Arran d’aquestes conductes denunciades per les dones treballadores, Parcs i Jardins va intervenir per detectar situacions que propiciaven la desigualtat i la discriminació.