Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

El regidor de JxC a Manresa Antoni Massegú serà el nou director de Presidència a la Catalunya Central

ACN Manresa.-El regidor de JxC a l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú, serà el nou director dels Serveis territorials de Presidència a la Catalunya central. Substituirà a Ivet Castaño, que va […]

Agències 06/11/2020

ACN Manresa.-El regidor de JxC a l’Ajuntament de Manresa, Antoni Massegú, serà el nou director dels Serveis territorials de Presidència a la Catalunya central. Substituirà a Ivet Castaño, que va ser cessada ara fa tot just una setmana. El nomenament de Massegú serà publicat al DOGC la setmana vinent. Comportarà, alhora, canvis a l’Ajuntament de Manresa. El regidor Josep Gili assumirà les responsabilitats que tenia Massegú com a cinquè tinent d’alcalde, regidor d’Ensenyament i Universitats i president de la Comissió Informativa de Drets i Serveis a les Persones. Per la seva banda, Joan Calmet, tercer tinent d’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i Turisme i Projecció de Ciutat, serà el nou portaveu del govern municipal.

Massegú, que renunciarà a l’assignació econòmica de l’Ajuntament de Manresa, continuarà al govern municipal com a regidor delegat d’Esports.