Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

El PSC rebutjarà el decret sobre el preu de lloguer i demana al Govern que no faci “pedaços”

ACN Barcelona.-El PSC ha criticat que el Govern porti en el ple de dimecres el decret que ha de regular el preu del lloguer de l’habitatge i li ha reclamat […]

Avatar
Agències 25/06/2019

ACN Barcelona.-El PSC ha criticat que el Govern porti en el ple de dimecres el decret que ha de regular el preu del lloguer de l’habitatge i li ha reclamat que no faci més “pedaços” i parli d’una “estratègia catalana d’habitatge”. La portaveu del PSC-Units, Eva Granados, ha criticat que el decret no reuneix els requisits perquè sigui estatutari però que, a banda, té problemes “de fons” i resulta “totalment insuficient” per a limitar els preus de lloguer. Granados, que ha lamentat que es presentés en plena campanya electoral de les municipals, ha afegit que s’ha redactat sense cap mena de diàleg, ni d’entitats ni de partits polítics, i que tots hi estan en contra. Així, ha demanat que el Govern cooperi amb els ajuntaments en aquesta matèria i que estigui predisposat a “entendre’s” amb el govern espanyol i no sigui “deslleial”, com considera que ha estat en aquesta qüestió.

“Emplacem el govern a fer polítiques serioses, que aprengui les competències que té i que parli d’una estratègia catalana d’habitatge i que no faci més pedaços”, ha demanat.