Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El PSC lamenta la “poca informació” del Govern sobre les mesures sanitàries per garantir la votació el 14-F

ACN Santa Coloma de Gramenet.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, lamenta que el Govern els traslladi “poca informació” sobre les decisions que es prenen per garantir la seguretat sanitària […]

Agències 10/11/2020

ACN Santa Coloma de Gramenet.-El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, lamenta que el Govern els traslladi “poca informació” sobre les decisions que es prenen per garantir la seguretat sanitària en la jornada electoral del proper 14 de febrer. Iceta ha refermat el compromís de la formació socialista en donar suport a l’executiu pel que fa a les mesures per fer front a la pandèmia i ha demanat tenir accés a les dades amb temps per poder fer les aportacions que calgui. Per això, demanaran una compareixença per conèixer el detall de les propostes perquè es pugui votar amb total garantia sanitària, ja que encara no han pogut estudiar el plantejament del Procicat, que entre altres estableix els pavellons com a punts de votació en lloc de centres educatius.

Miquel Iceta ha lamentat que no es consulti la resta de forces sobre les decisions que es prenen en matèria de seguretat sanitària, assegurant que el Govern “informa poquet”. El primer secretari dels socialistes, però, assegura que tenen el compromís “de donar suport a les decisions del Govern que tenen una raó sanitària per lluitar contra la pandèmia”.Donat que no han pogut accedir amb anterioritat al document del Procicat que estableix les mesures a dur a terme per preservar la seguretat sanitària durant la jornada electoral del 14-F, Iceta demanarà una compareixença per conèixer la proposta amb què es vol que les eleccions es puguin celebrar amb total seguretat. “Vull agrair al Govern que hagin pres la iniciativa”, ha afegit.Per últim, estén la mà perquè documents i decisions d’aquestes característiques puguin ser compartides amb la resta de forces “per enriquir” el document final.