Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

El PSC demana a Aragonès “que aclareixi el posicionament del Govern sobre el 14-F”

ACN Barcelona.-La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha reclamat al vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, que “aclareixi el posicionament de l’executiu sobre el 14-F”. Després […]

Avatar
Agències 23/11/2020

ACN Barcelona.-La viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha reclamat al vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, que “aclareixi el posicionament de l’executiu sobre el 14-F”. Després que la consellera Meritxell Budó digués en una entrevista que no sap si es podran celebrar els comicis si no poden garantir el dret a vot a tothom, Granados ha criitcat “les veus dels consellers que posen en dubte” els comicis. “Ja està bé d’especular”, ha carregat la dirigent socialista, que ha advertit que “posar en dubte el 14-F és posar en dubte el pla de desescalada aprovat pel Govern”. “Si això es posa en dubte, és una mostra més de la incompetència del Govern, que ha d’estar treballant garantint dispositius”, ha afegit.

Granados ha demanat al Govern que faci la feina per organitzar les eleccions i que “posi a treballar equips tècnics” que garanteixin que el 14-F es podrà votar “i sera segur”. D’altra banda, ha reclamat que convoqui els grups parlamentaris per abordar com s’han de celebrar.Preguntada per la proposta del Síndic de Greuges, Rafael Ribó, que ha exposat promulgar d’urgència una llei electoral parcial abans del 14-F per poder votar en dos dies consecutius, Granados ha dit que “el Síndic no fa la seva feina” i “es posa on no li toca”. “Ens agradaria que es dediqués a veure com estan les residències i que vetllés pels drets dels ciutadans, que és la seva funció estatutària”, ha etzibat Granados, que ha dit que la responsabilitat de les eleccions recau en el Govern, que és qui les organitza.