Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

El PSC de Girona fitxa l’exregidora i extinenta d’alcaldia de CiU Isabel Muradàs per a les municipals

ACN Girona.-El PSC de Girona ha fitxat l’exregidora i extinenta d’alcaldia de CiU Isabel Muradàs, que ocuparà el sisè lloc de la llista dels socialistes per a les municipals. Muradàs, […]

Avatar
Agències 12/04/2019

ACN Girona.-El PSC de Girona ha fitxat l’exregidora i extinenta d’alcaldia de CiU Isabel Muradàs, que ocuparà el sisè lloc de la llista dels socialistes per a les municipals. Muradàs, que va dur les àrees d’Educació i Esports mentre estava a govern, va renunciar al càrrec i va abandonar el consistori el maig del 2018, després que l’Audiència Nacional (AN) la cités com a investigada pel cas del 3%. Actualment, Muradàs treballa a la Universitat de Girona (UdG). La cap de llista del PSC, Sílvia Paneque, n’ha destacat d’ella el seu alt grau de coneixement de l’administració local i ha dit estar convençuda que Muradàs aportarà al projecte del PSC “l’última empenta per guanyar les eleccions”.

Isabel Muradàs va ser regidora de l’Ajuntament de Girona durant els dos últims mandats, en què CiU va guanyar les eleccions. Tant en l’època en què era alcalde Carles Puigdemont, com posteriorment Marta Madrenas, va encarregar-se de dur les àrees d’Educació i Esports i tenia la quarta tinença d’alcaldia. Militant d’Unió i posteriorment de Demòcrates (tot i que després també es va donar de baixa), Isabel Muradàs va renunciar a la seva acta el maig de l’any passat. Ho va fer després que l’AN la cités com a investigada pel cas 3% de suposat finançament il·legal a CDC a través d’adjudicacions d’obres i serveis públics.Se l’investigava per un possible delicte de tràfic d’influències en l’època en què va ser subdirectora d’Estudis i Coordinació del Departament de Governació. Suposadament, per haver donat informació privilegiada al conseller delegat d’una constructora.Actualment, treballa com a cap del servei d’Economia, Patrimoni i Contractació de la UdG. Llicenciada en Econòmiques i Empresarials, i màster en Gestió i Direcció Universitària, Isabel Muradàs també és membre del Registre Oficial d’Auditors de Comptes. Les persones, al centreEl PSC de Girona ha donat a conèixer que l’incorpora a la llista per a les municipals a través d’un comunicat. Muradàs ocuparà el número 6 de la candidatura que encapçala Sílvia Paneque. “Vull ajudar a i contribuir a què el servei a les persones torni a ser el centre de la política local a Girona, amb els valors de l’humanisme que comparteixo amb els companys i companyes del PSC”, explica l’exregidora.Paneque n’ha destacat d’ella el seu coneixement de l’administració local, la implicació amb la ciutat i la gestió de proximitat. La cap de llista dels socialistes es mostra “convençuda” que la seva incorporació “aportarà al projecte per Girona l’última empenta per guanyar les eleccions”. A més, Paneque també subratlla “la capacitat de treball de proximitat” de Muradàs, “l’amor per la ciutat i la seva voluntat de servei públic a les persones”.”Aquests valors sumen a un projecte transversal, on hi ha veus diferents, que coincideixen a posar a punt Girona per estar al servei de tots els ciutadans sense exclusions”, assegura la cap de llista del PSC. En la mateixa línia, Muradàs subratlla que, sobretot, el punt de trobada amb el projecte socialista és pensar amb “un ajuntament on es governi per les persones”. I conclou: “I aquesta manera de pensar la compartim absolutament com a projecte de futur i de progrés per a Girona”.