Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

El periodista Manel Alías, Premi Periodista de l’Any dels Premis Batec

ACN Barcelona – El periodista de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Manel Alías rebrà el Premi Periodista de l’Any dels Premis Batec, que atorga la demarcació de la […]

Agències 08/03/2023

ACN Barcelona – El periodista de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Manel Alías rebrà el Premi Periodista de l’Any dels Premis Batec, que atorga la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El berguedà, ex corresponsal a Moscou serà distingit per la cobertura de la invasió russa a Ucraïna. A banda, la periodista manresana Pilar Goñi serà reconeguda amb el Premi a la Trajectòria, després d’una carrera de 45 anys a Ràdio Manresa. Des del 1995 és gerent del Grup Taelus Comunicació, amb presència a Osona, el Bages, l’Anoia, el Berguedà i el Solsonès.

D’altra banda, el nou Premi a la iniciativa periodística local serà per a l’agència berguedana B-Comunicació, impulsada pels periodistes Dolors Clotet, Dani Perona i Oriol Trasserra.

Queden per desvetllar els Premis Plata i Plàtan, que premien la persona o entitat que més ha facilitat la tasca informativa dels periodistes i la que menys.