Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

El parc d’atraccions del Tibidabo reobrirà les seves portes el 15 de maig

ACN Barcelona.-El Parc d’Atraccions del Tibidabo tornarà a obrir portes el 15 de maig, tot i que la restricció s’aixeca formalment el 9. S’aplicarà un paquet de mesures de protecció […]

Avatar
Agències 30/04/2021

ACN Barcelona.-El Parc d’Atraccions del Tibidabo tornarà a obrir portes el 15 de maig, tot i que la restricció s’aixeca formalment el 9. S’aplicarà un paquet de mesures de protecció i higièniques tant pel que fa als treballadors com als visitants, d’acord amb el pla sectorial de parcs d’atraccions aprovat després de diversos mesos d’interlocució amb els departaments de Salut i Interior. S’han adaptat algunes de les activitats i s’ha incrementat la programació d’espectacles a l’aire lliure, limitant l’aforament del seu recinte.

També es recomana adquirir les entrades de manera anticipada a la pàgina web per accedir-hi d’una forma àgil i garantir la seguretat. S’han adaptat els centres de restauració per potenciar els serveis de menjar per emportar i així fer ús dels espais a l’aire lliure. El parc ha obtingut diversos certificats i segells de seguretat. Aquesta temporada estarà marcada per la celebració del 120è aniversari del parc, la inauguració del nou funicular Cuca de Llum i els 15 anys des de la creació del Tibiclub.