Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

El Palau de la Música emetrà en línia el ‘Magnificat’ de Bach amb el Cor de Cambra del Palau el pròxim dimecres

ACN Barcelona.-La plataforma Palau Digital del Palau de la Música emetrà en línia el ‘Magnificat’, de Johann Sebastian Bach, amb el Cor de Cambra del Palau el pròxim dimecres a […]

Avatar
Agències 07/12/2020

ACN Barcelona.-La plataforma Palau Digital del Palau de la Música emetrà en línia el ‘Magnificat’, de Johann Sebastian Bach, amb el Cor de Cambra del Palau el pròxim dimecres a les vuit de la tarda, que comptarà amb les sopranos Elionor Martínez Lara i Maria Pujades Seguí, el contratenor Daniel Folqué, el tenor Jorge Navarro-Colorado i el baix Oriol Mallart, sota la batuta de Xavier Puig. El concert, amb les entrades exhaurides, es podrà seguir en directe i gratuïtament a través de la plataforma en una retransmissió que compta amb la col·laboració de l’Institut Ramon Llull. Aquesta producció audiovisual amplia els enregistraments protagonitzats pels cors de la casa disponibles a la plataforma digital del Palau de la Música Catalana.

L’estrena del Magnificat a l’Estat espanyol va tenir lloc al Palau l’any 1908 interpretat per l’Orfeó Català, amb motiu dels concerts inaugurals de l’edifici.