Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

El músic Jon Hopkins porta el ‘Polarity Tour’ a l’Auditori de Barcelona el 18 de novembre

ACN Barcelona.-El músic Jon Hopkins portarà la gira ‘Polarity Tour’ a l’Auditori de Barcelona el 18 de novembre, segons han anunciat els responsables del complex cultural català. Les mateixes fonts […]

Avatar
Agències 04/03/2021

ACN Barcelona.-El músic Jon Hopkins portarà la gira ‘Polarity Tour’ a l’Auditori de Barcelona el 18 de novembre, segons han anunciat els responsables del complex cultural català. Les mateixes fonts subratllen que el britànic ha basat la carrera musical en “el contrast, la polarització, la tempesta que et destrueix i la calma que et cura”, i indiquen que l’espectacle que posarà en solfa a l’Auditori combinarà les facetes ‘ambient’ i ‘tecno’ que formen part de la seva activitat creadora. L’artista i productor anglès és considerat un “autèntic alquimista de l’electrònica orgànica”, i al concert del ‘Polarity Tour’ combina un piano de cua amb l’habitual maquinària analògica de la qual s’envolta.

El guitarrista Leo Abrahams, la violinista Emma Smith i la violoncel·lista Daisy Vatalaro l’acompanyaran a l’escenari.La gira, que va arrencar a principis del 2020, va haver de ser posposada per la pandèmia i no es podrà reprendre fins a finals d’aquest any, i ha estat aprofitant aquest fet que els organitzadors han decidit afegir-hi la cita barcelonina.L’Auditori de Barcelona coprodueix el concert amb el Primavera Soud, en un espectacle que també inclourà l’actuació del que va ser vocalista de Wild Beasts, Hayden Thorpe.