Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

El Museu de les Aigües de Cornellà de Llobregat crea un espai d’exposicions virtuals i fa una aposta pel 3D

ACN Cornellà de Llobregat.-El Museu de les Aigües ha creat un espai d’exposicions virtuals a través de Google Arts & Culture i fa una aposta pel 3D. A través de […]

Avatar
Agències 15/09/2021

ACN Cornellà de Llobregat.-El Museu de les Aigües ha creat un espai d’exposicions virtuals a través de Google Arts & Culture i fa una aposta pel 3D. A través de la plataforma digital, on hi té un espai propi en qualitat de col·laborador, presenta una àmplia selecció de les peces de la col·lecció, entre elles tres que es mostren en 3D, i les tres primeres exposicions del projecte. La mostra ofereix la visió del museu a través de l’art de Javier Mariscal i les seves il·lustracions. Les altres dues exposicions apropen als visitants escenes de la vida quotidiana abans de tenir aigua d’aixeta i quins canvis va implicar la seva arribada, amb Art i Aigua I i II, dues exposicions que repten el visitant a identificar les peces del museu en obres d’art d’altres museus.

Aquest conjunt d’obres i peces, que són difícils de reunir de forma presencial, ajuden al visitant virtual a entendre la relació entre l’aigua i la vida quotidiana a partir de la mirada d’artistes reconeguts com Santiago Rusiñol, Vincent van Gogh o Ramon Casas. Les exposicions del Museu de les Aigües a Google Arts & Culture es poden visitar en català, castellà i anglès.