Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

El Homrani mostra una “gran preocupació” perquè els ERTO es converteixin en ERO i provoquin un augment de l’atur

ACN Barcelona.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha assegurat que la seva “gran preocupació” és que els ERTO es converteixin en ERO i provoquin un […]

Avatar
Agències 29/07/2020

ACN Barcelona.-El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, ha assegurat que la seva “gran preocupació” és que els ERTO es converteixin en ERO i provoquin un augment del nivell de desocupació “encara molt més important” del registrat en les dades de l’Enquesta de Població Activa (EPA). El conseller ha recordat que les polítiques públiques es paguen amb les cotitzacions dels treballadors i ha afirmat que l’augment de l’atur seria una “segona dificultat” en un moment en el qual es demana “valentia” per part de l’administració. “Tots els avenços fets des de 2008 s’han perdut en un trimestre”, ha lamentat en declaracions a ‘Catalunya Ràdio’.

El conseller ha reconegut que costarà “remuntar” la situació del mercat de treball i ha destacat la importància d’assegurar la cadena de pagaments.