Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

El Grup Zeta comunica al comitè d’empresa de la planta d’impressió d”El Periódico’ que vol tancar la rotativa

ACN Barcelona.-El Grup Zeta ha comunicat al comitè d’empresa de la planta d’impressió d”El Periódico’, que es troba a Parets del Vallès, que vol tancar la rotativa i aplicar un […]

Avatar
Agències 10/04/2019

ACN Barcelona.-El Grup Zeta ha comunicat al comitè d’empresa de la planta d’impressió d”El Periódico’, que es troba a Parets del Vallès, que vol tancar la rotativa i aplicar un ERO que significaria l’acomiadament de 54 persones, segons han explicat fonts sindicals de Gráficas de Prensa Diaria a l’ACN. Els motius de la direcció de l’empresa, segons les mateixes fonts, són causes econòmiques, però les fonts sindicals creuen que el motiu real són les condicions de l’Editorial Prensa Ibérica per l’adquisició del grup Zeta, que passaria per tancar la rotativa de Parets del Vallès i imprimir ‘El Periódico’ a la planta d’Imprintsa amb seu a Sant Fruitós del Bages. De fet, Prensa Ibérica és propietària d’Imprintsa.

Arrenca ara un període de consultes d’una setmana entre les parts. Fonts sindicals asseguren que de produir-se finalment l’ERO plantaran cara a la decisió.